Personale

Lea Agerskov

Indehaver

Lea har den 4-årige frisøruddannelse, og har været selvstændig i 13 år. Inden hun gik selvstændigt, arbejde hun i forskellige byer. Hun bor i Viborg med sin kæreste, 2 børn og deres hund Pablo.
Hun har 13 års erfaring indenfor faget og lægger stor vægt på god kundeservice og høj kvalitet i sine behandlinger.
Leas speciale i farvebehandlinger er balayage, alt indenfor kolde toner og babylights. Hun er ekspert i store farvebehandlinger, herunder color correction og er Blonde Specialist fra Wella. Hun klipper børn på bosteder og har derfor stor erfaring med at klippe børn i alle aldre, med forskellige behov. Hun er tålmodig og møder børnene på deres præmisser, så de får en god frisøroplevelse.
Hvis du skal have sat dit hår og lagt make-up til bryllup eller fest, er Lea den rette til disse opgaver. Hun har mange års erfaring med både opsætning og make-up. Hun er autoriseret Hairtalk specialist.

Lotte Christiansen

Frisørassistent

Lotte er ansat frisørassistent og har den 4-årige uddannelse. Hun bor i Viborg med sin mand og deres 3 børn.
Hun har været i faget i 9 år og har arbejdet i både Aarhus og Viborg. Lotte har øje for detaljen ved herreklipninger og mestrer moderne stilarter.
Hun tilbyder dameklipninger i både langt og kort hår, hvor hun har fokus på klædelighed hos den enkelte kunde. Hun har meget erfaring med at klippe krøl og bevægelse – herunder også permanente behandlinger. Lotte er Blonde Specialist- og Color Correction ekspert fra Wella, som betyder at hun har speciale i bl.a. babylights, balayage, toning og glossings samt farvekorrektioner. Hun er autoriseret Hairtalk specialist.

Nadja Rasmussen

BARSEL

Salonhund Eddie

Det siger vores kunder om os

Super hyggeligt, pænt og rent. God service og mit hår har aldrig været så flot. Kommer helt sikkert her igen, har fundet min faste frisør!😍

Sallie Lykke Beck Laursen

Frisør Agerskov er den simpelthen den bedste frisør. Fantastisk personale hvor man kan få en god dialog omkring hvad man ønsker. De er med i tiden og holder sig hele tiden opdateret!

Heidi Christensen

Hun er en rigtig dygtig frisør, indretningen er pæn og minimalistisk, god kundeservice,
og samtidig er hun meget nem at snakke med.

Theis Sommer Christoffersen